http://www.youtube.com/watch?v=tQy7T4hEnAs Autodesk maya ilk karakter animasyonum, sporcuyu mubbox ile modelledim ve kapladım, riglemeyi tamamen kendim yaptım, hazır mocap olmayınca manuel hareket verdim oda gerçekçi olmadı gibi. Ama bunu mayada yapmak öle basit iş değil.
Maya ve AE ile ortaya çıkan mini çalışma. afterde acemilik çekince ancak bu kadar oldu. ilerleyen zamanda en az 45 sn sürecek bi animasyon hazırlacağım, saygılar.
projemin devamında en son nokta. 9 sefer kamera çekim tekrarı yapıldı 2 çeşit kamera kullanıldı en son foto makinasının hareketli görüntüsü üzerinde çalıştım. Masaüstündeki cooper'i daha önce kendim modellemiştim eskilerden.
sadece maya ile yaptığım bi çalışmadır. hiç bir hazır nesne kullanılmamıştır, karakterler mudbox ile modellendi ve maya'da hareket verildi. sahnede yaklaşık hareket halinde 67 nesne obj. var. müzik sadık karan'a aittir.
maya ve mudbox ile modellenip anime edildi, MatchMover ile recep ortama uyum sağladı. Aslında elimde motion capture imkanı vardı ancak kabadayı şeklinde yürütemedim, bende manuel yürüttüm - İkinci karakter animasyonum.
sadece maya kullanılarak oluşturuldu, deneme amaçlı bir animasyon yaptım. Aynı şeyi yıllar önce maxda 3 gün uğraşıp yapmayı denedim yapamadım. Maya ile yapmak baya kolay oldu. Kullandığım script'i adamlar yanardağ yapmak için yazmışlar bende bu proje için kullandım.
Tamamlanmış çalışmalar bölümüne gönderirkenmi sorun yaşadınız? Muthemelen çalışma gönderme kurallarına uymuyordur resminiz bu yüzden gönderememişsinizdir. Tekrar dikkatli bir şekilde gönderirseniz sorun yaşamamanız gerekiyor.